Статті та лайфхаки на будівельну тематику

Розширюємо тісну квартиру

Багато людей тільки мріють мати велику і простору квартиру. Більшість із них є власниками невеликих осель, які не забезпечують необхідного комфорту, а також стильних інтер'єрів.

01.07.2023
Два способи створити комфортну обстановку в дитячій кімнаті

Психологічний і фізичний комфорт важливіший у дитячих кімнатах, ніж будь-де ще. Це означає, що необхідно брати до уваги навколишнє середовище, безпеку й особисті уподобання. Звичайно, інтереси дітей також мають бути взяті до уваги. Адже дорослим часом важко зрозуміти вподобання дітей, не запитавши їх. Правильний вибір дитячих меблів в інтернет-магазині може допомогти створити таку обстановку.

01.07.2023
Основні аспекти технології фарбування стін

За радянських часів фарбування стін було найпоширенішим видом обробки поверхні. Пізніше, з появою інших матеріалів, фарбування стін стало занадто занедбаним.

01.07.2023
Історія виникнення гвинтової палі

Будівельні технології з кожним роком стають дедалі досконалішими. Водночас деякі технології та матеріали часто вважаються новими, але насправді їхнє походження доволі давнє, і лише нещодавно вони стали популярними в усьому світі. Прикладом такого "забутого мотлоху" є фундамент на гвинтових палях.

01.07.2023
Герметизація міжпанельних швів

Сьогодні для ізоляції та герметизації швів у панельних конструкціях використовуються різні методи. Якщо шар мастики між плитами істотно не пошкоджений і зберігає свої герметизуючі властивості, стару мастику слід повністю видалити.

01.07.2023
ТОП будівельних хитрощів

Добірка будівельних хитрощів для чоловіків

21.06.2023
Скільки часу повинен висихати бетон

Міцність і довговічність бетону залежить від ступеня висихання. При організації будівельного процесу враховуються положення ДБН, які вказують на допустимий час застигання. В середньому для висихання бетону при температурі 20°C потрібно 28 днів. На цей період впливають різні фактори. У цій статті розповідається про те, скільки сохне бетон і від чого це залежить.

21.06.2023
Як відкрутити зірвані болти

Рано чи пізно кожен домовласник стикається з ситуацією, коли гайку, болт або саморіз неможливо відкрутити. Це відбувається з різних причин.

04.06.2023

Розширення ринку будівництва, ремонтних робіт вже дуже давно увійшло в наше життя і має безпосередньо чи не перше значення при купівлі або будівництві будинку. Найчастіше люди змінюють плитку, шпалери кілька разів за кілька років, і знайти розробляють дорогі дизайни для свого житла. Ми вирішили допомогти нашим читачам обмежиться не дорогими кампаніями, а спробувати робити це все власноруч, адже те, що зроблено власноруч, має набагато більшу цінність.

Тому ми пишемо для вас найцікавіші та повчальні статті з ремонту та будівництва, які допоможуть вам здійснити з легкістю всі свої ідеї.